Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 09-10-06, 02:17   #1
Mille
Sånn passe snill
 
Mille sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Ved siden av kvadrat
Innlegg: 37
Mille har et hav av muligheter foran seg
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

For en ustyrtelig morsom tråd!

Kan informere de som ikke vet det, sukker i fårikålen ikke smaker så veldig godt. Seigt blir det og.

__________________
Poden 10.10.04
Mille er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 09-10-06, 12:26   #2
Mani
Helt vanlig
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 2.535
Blogginnlegg: 1
Mani imponerer mange og er sikkert smartMani imponerer mange og er sikkert smartMani imponerer mange og er sikkert smartMani imponerer mange og er sikkert smartMani imponerer mange og er sikkert smartMani imponerer mange og er sikkert smartMani imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Opprinnelig lagt inn av Mille, her.

For en ustyrtelig morsom tråd!

Kan informere de som ikke vet det, sukker i fårikålen ikke smaker så veldig godt. Seigt blir det og.

Mani er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 09-10-06, 15:06   #3
Katinka
Skriv og skriv og skriv
 
Katinka sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Det meste er nord
Innlegg: 5.167
Katinka har et rykte de fleste bare kan drømme omKatinka har et rykte de fleste bare kan drømme omKatinka har et rykte de fleste bare kan drømme omKatinka har et rykte de fleste bare kan drømme omKatinka har et rykte de fleste bare kan drømme omKatinka har et rykte de fleste bare kan drømme omKatinka har et rykte de fleste bare kan drømme omKatinka har et rykte de fleste bare kan drømme omKatinka har et rykte de fleste bare kan drømme omKatinka har et rykte de fleste bare kan drømme omKatinka har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

For en herlig tråd!

Jeg har dessverre sletta mobilbildet av min akk så gode, men akk så mislykka suksessterte.

Kokken her i huset er mann. Så da han var borte ei helg bestemte jeg meg for å slå meg løs på kjøkkenet. Jeg elsker eggekrem, men noen ganger kan det bli litt for meget. Den noe flate kaka ble satt på frysebokslokket til avkjøling (logisk?), og noen timer seinere fløt det et gult hav rundt kakefatet.

Det var bare å hente skeia.

Den første romantiske middagen jeg og gemalen delte var riktig så romantisk, inntil vi skulle ordne desserten. Sjokoladepudding og vaniljesaus (vi har blitt litt mer avanserte med årene). Frem med puddingpakken, jeg klippet et lite hull - og klemte i vei.

Det som lå på tallerken ga helt andre assosiasjoner.

__________________
I can be your astronaut if you want some space.
Damien Rice
Katinka er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 09-10-06, 15:27   #4
allium
Bare sær
 
allium sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.240
allium har et rykte de fleste bare kan drømme omallium har et rykte de fleste bare kan drømme omallium har et rykte de fleste bare kan drømme omallium har et rykte de fleste bare kan drømme omallium har et rykte de fleste bare kan drømme omallium har et rykte de fleste bare kan drømme omallium har et rykte de fleste bare kan drømme omallium har et rykte de fleste bare kan drømme omallium har et rykte de fleste bare kan drømme omallium har et rykte de fleste bare kan drømme omallium har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Jeg kan lage smør. Det er bare å glemme at man holdt på å piske krem til bløtkake.

__________________
90 - 96 - 00

Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in.
allium er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 09-10-06, 21:14   #5
Mille
Sånn passe snill
 
Mille sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Ved siden av kvadrat
Innlegg: 37
Mille har et hav av muligheter foran seg
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Opprinnelig lagt inn av allium, her.

Jeg kan lage smør. Det er bare å glemme at man holdt på å piske krem til bløtkake.


Den har jeg og prøvd, men smøret mitt ble blågrønt etter en liten podes lek med konditorfarger.

__________________
Poden 10.10.04
Mille er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 09-10-06, 21:33   #6
LilleLeo
A friend with benefits
 
LilleLeo sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Bergen
Innlegg: 12.877
Blogginnlegg: 195
LilleLeo har en fantastisk fremtidLilleLeo har en fantastisk fremtidLilleLeo har en fantastisk fremtidLilleLeo har en fantastisk fremtidLilleLeo har en fantastisk fremtidLilleLeo har en fantastisk fremtidLilleLeo har en fantastisk fremtidLilleLeo har en fantastisk fremtidLilleLeo har en fantastisk fremtidLilleLeo har en fantastisk fremtidLilleLeo har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Jeg kom på at det ikke går an å bruke cacas farger i krem,
det ble jaggu meg en fryktelig skvipe-masse!

__________________
Lille 04 ~ Engel f/d 07 ~ Lillebror mai 08
LilleLeo er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 09-10-06, 22:50   #7
hadi
Fullverdig medlem
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 68
hadi har et hav av muligheter foran seg
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier


(overdreven bruk av smilies for å illustrere reaksjonene mine gjennom denne tråden)


Jeg er ikke akkurat noen kokk selv, men kommer ikke på noe veldig morsomt her og nå.


Derfor forteller jeg heller et par små historier om andre:


Min bror var alene hjemme, og ville glede resten av familien med å lage pudding fra pakke. Da vi andre kom hjem, lurte vi fælt på hvorfor kjøleskapet og delvis kjøkkenbenken var fullt av boller med melk. Hvorfor så mye?

Vi fikk følgende svar: Det sto 3/4 liter melk på pakka. Jeg visste ikke om jeg skulle ta tre eller fire liter, så jeg tok 3,5.



Nabogutten har siden en mislykket opplevelse på skolekjøkkenet stadig blitt minnet på at man ikke setter brøddeig med spiralvisp ...

hadi er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 10-10-06, 18:33   #8
Muskat
Bør lage seg en tittel selv
 
Muskat sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 3.838
Blogginnlegg: 23
Muskat er et navn som alle kjenner tilMuskat er et navn som alle kjenner tilMuskat er et navn som alle kjenner tilMuskat er et navn som alle kjenner tilMuskat er et navn som alle kjenner tilMuskat er et navn som alle kjenner tilMuskat er et navn som alle kjenner tilMuskat er et navn som alle kjenner tilMuskat er et navn som alle kjenner tilMuskat er et navn som alle kjenner tilMuskat er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Opprinnelig lagt inn av LilleLeo, her.

Jeg kom på at det ikke går an å bruke cacas farger i krem,
det ble jaggu meg en fryktelig skvipe-masse!

Jeg har brukt cacasfarger i krem mange ganger, og det har gått helt fint.

Muskat er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 10-10-06, 00:16   #9
Siggi
håpløs
 
Siggi sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 166
Siggi har et hav av muligheter foran seg
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Opprinnelig lagt inn av allium, her.

Jeg kan lage smør. Det er bare å glemme at man holdt på å piske krem til bløtkake.

da er vi to

__________________
- Galskap er arvelig. En får det av sine barn. -

Siggi er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar

Emneord
kjøkkenfadeser, klassiker


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:12.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no