Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 08-10-06, 22:01   #1
Ru
Protonterapeut
 
Ru sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Hundremeterskogen
Innlegg: 31.206
Blogginnlegg: 935
Ru har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Jeg vil på det sterkeste anbefale å smelte sjokolade i mikrobølgeovn på full guffe.


Not.

__________________
“Though she be but little, she is fierce!”
- Shakespeare
Ru er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 08-10-06, 22:23   #2
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.937
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Opprinnelig lagt inn av Lille Ru, her.

Jeg vil på det sterkeste anbefale å smelte sjokolade i mikrobølgeovn på full guffe.


Not.


Akkurat det gjorde faktisk mannen min i dag. Han skulle lage glasur til firkløverkake.

Hyacinth er aktiv nå   Svar med sitat
Gammel 08-10-06, 22:53   #3
Høst
Ad astra
 
Høst sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 3.529
Blogginnlegg: 339
Høst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Lager sjelden komplisert mat, og unngår derfor de største katastrofene...*flink*


Men, jeg har klart å sette håret fast i miksmasteren. En bolle eggedosis, en håndholdt miksmaster, og hodet mitt med håret godt surret rundt vispene. Lillebroren min sutret over tapt eggedosis, og mamma lo så hun nesten tisset på seg der hun fortvilt prøde å lirke håret løst.

Det er altså en grunn til at jeg ble kortklippet en gang i tiden.

__________________
Høst(Vesla 2002, Junior 2010, Knøttet 2015)

Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light; I have loved the stars too truly to be fearful of the night.

Høst er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 08-10-06, 23:06   #4
Nenne
Introvert optimist
 
Nenne sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Telemark
Innlegg: 24.329
Blogginnlegg: 202
Nenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

En studiekamerat fant ut på den kompliserte måten at glasuren skal på sjokoladekaken etter steking, ikke før.

__________________
Nenne

Storesøster (juli -99), Storebror (mars -02), Lillebror (oktober -04)
Nenne er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 08-10-06, 23:09   #5
Høst
Ad astra
 
Høst sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 3.529
Blogginnlegg: 339
Høst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner tilHøst er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Nenne;

Det er forøvrig også en grunn til at man faktisk (uansett hvor utålmodig man er), bør vente til sjokoladekaker er kalde, eller i det minste lunkne, før man har på glasur.....*erfaring*

__________________
Høst(Vesla 2002, Junior 2010, Knøttet 2015)

Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light; I have loved the stars too truly to be fearful of the night.

Høst er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 09-10-06, 00:45   #6
Siggi
håpløs
 
Siggi sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 166
Siggi har et hav av muligheter foran seg
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Opprinnelig lagt inn av Høst, her.

Nenne;

Det er forøvrig også en grunn til at man faktisk (uansett hvor utålmodig man er), bør vente til sjokoladekaker er kalde, eller i det minste lunkne, før man har på glasur.....*erfaring*

Å? skjønner ikke hvorfor

__________________
- Galskap er arvelig. En får det av sine barn. -

Siggi er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 09-10-06, 02:17   #7
Mille
Sånn passe snill
 
Mille sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Ved siden av kvadrat
Innlegg: 37
Mille har et hav av muligheter foran seg
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

For en ustyrtelig morsom tråd!

Kan informere de som ikke vet det, sukker i fårikålen ikke smaker så veldig godt. Seigt blir det og.

__________________
Poden 10.10.04
Mille er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 10-10-06, 09:24   #8
Ru
Protonterapeut
 
Ru sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Hundremeterskogen
Innlegg: 31.206
Blogginnlegg: 935
Ru har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme omRu har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Jeg var forøvrig viden kjent da jeg studerte for å svi rundstykker.
Mine kjære samboere skjønte heldigvis fort tegningen og passet på maten for meg ...

__________________
“Though she be but little, she is fierce!”
- Shakespeare
Ru er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 08-10-06, 23:10   #9
Alexa
Nå da?
 
Alexa sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 952
Blogginnlegg: 5
Alexa er populærAlexa er populærAlexa er populærAlexa er populærAlexa er populær
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Høst: (og litt medlidenhet)


Jeg har et par historier, det er mulig de ikke kvalifiserer til å være matlaging, men allikevel.

1) Jeg var 10 år og hadde med meg en venninne hjem fra skolen. Husker ikke i dag hvem det var... Mamma hadde bursdag, og vi bestemte oss for å bake boller som skulle være klare til hun kom hjem fra jobb. Vel, disse bollene snakkes det om den dag i dag. Vi hadde ikke skjønt at vi måtte løse opp gjæren (var selvfølgelig kun i fast form på den tiden). Bollene ble fine de, men de hadde "gjærfyll". Dessuten tror jeg nok kjøkkenet var ganske rotete, kanskje ikke en drømmedag for bursdagsbarnet.

2) Her var jeg voksen. Godt over 20, og student. Dette kvalifiserer ikke til matlaging, men det er en morsom historie. Jeg hadde vært på byen og kjøpte med meg en burger fra McDonalds på vei hjem. Det var en som hadde en slik isoporboks (MCFeast, tror jeg). Husker ikke hvorfor den ble med hjem, men jeg skuille iallefall varme den i komfyren midt på natta. Sovnet selvfølgelig.
Jeg våknet neste morgen, og kom etterhvert på at jeg hadde sovnet fra ovnen. Vel, i ovnen var burgeren, og kun burgeren. Jeg hadde satt den inn i innpakningen (hadde resonnert meg frem til at det var greit/lurt), og hele innpakningen var rett og slett borte! Jeg er i dag glad dette gikk bra, og lærte litt mer om hva man putter i stekeovnen og hva man tar av først.

Alexa er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 08-10-06, 23:18   #10
Mams
er grønn og fin.
 
Mams sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Akershus
Innlegg: 13.045
Blogginnlegg: 8
Mams har en fantastisk fremtidMams har en fantastisk fremtidMams har en fantastisk fremtidMams har en fantastisk fremtidMams har en fantastisk fremtidMams har en fantastisk fremtidMams har en fantastisk fremtidMams har en fantastisk fremtidMams har en fantastisk fremtidMams har en fantastisk fremtidMams har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Jeg skulle lage kake (eller noe) og brukte håndmikseren.
Deigen kom litt langt opp og jeg brukte slikkepotten for å få det lengre ned.
Vips så var hånden min mellom vispene, heldigvis den delen ovenfor selve vispen da. Og sånn for å være helt sikker så klarte jeg å gjøre det en gang til få minutter senere.
Jeg var voksen da......................

__________________
Hvordan hybelkaniner formerer seg? De bestøver hverandre selvsagt.
Mams er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar

Emneord
kjøkkenfadeser, klassiker


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:58.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no