Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Fritid og hobby > Fest og høytid

Alkohol i konfirmasjon?

Fest og høytid Et forum for å diskutere praktiske forberedelser knyttet til jubileer, bryllup, konfirmasjon, bar mitzva, ramadan, dåp og navnefest, mm.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 27-03-17, 11:34   #11
liefje
Musk
 
liefje sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 8.029
liefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Alkohol i konfirmasjon?

Opprinnelig lagt inn av Lille*My, her.

Når det gjelder øl hadde det vært irrelevant for meg. Jeg drikker gjerne øl uten alkohol til mat det passer med øl til, når jeg av en eller annen grunn ikke kan drikke alkohol. Men ikke vin, så lenge det ikke finnes alkoholfri vin som jeg synes smaker godt nok. Da drikker jeg heller noe helt annet som jeg faktisk liker, med eller uten alkohol. Så "vin" for meg er lik "vin med alkohol", men hovedsaken med drikken er smaken, ikke alkoholen. Derfor er vin bare en drikk for meg, på linje med andre drikker der noen har alkohol og noen ikke, med en spesiell smak som til bestemt mat er den jeg trakter etter (som tilbehør til mat vel å merke - på fest spiller selvsagt alkoholen en helt annen rolle, og da er det gjerne snakk om helt andre mengder også, enn det som drikkes til en konfirmasjonsmiddag).

Der det passer bedre med annen drikke velger jeg selvsagt heller det, så det kan like gjerne være motsatt, at jeg lar være å drikke alkohol fordi det ikke passer med maten. Spiser jeg sjokoladekake, for eksempel, velger jeg alltid "alkoholfri drikke". Ikke på grunn av at drikken er alkoholfri, men fordi jeg ikke kan komme på en eneste alkoholholdig drikk jeg synes smaker godt til sjokoladekake. Da velger jeg heller kaffe, brus eller melk.

Avsporing: Enkelte portviner eller banyuls er nydelig til sjokolade. Et par andre søte, ganske tunge dessertviner, også.

liefje er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:20.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no