Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Brun saus-tråd

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 08-09-08, 23:29   #22
Left
Passiv
 
Innlegg: n/a
Standard

Sv: Brun saus-tråd

Opprinnelig lagt inn av gajamor, her.

Da mister du jo hele spenningsmomentet :sjokkert: Brunsaus skal lages på full varme, røre hele tiden, holde ungene unna, vifta på fullt, rett før det brenner seg (bra tidsangivelse, ikke sant? ) roper man villt etter vann. Tømmer det oppi så dampen står, og så blir alt roligere. Nå er det bare krydringa igjen.

Til kjøttkaker/fiskekaker har jeg oppi en dæsj (1 ss?) chiliketchup, mørk kjøttbuljong, pepper (ikke salt).

Til svinesteik er det utrolig godt med litt sennep istedenfor ketchup. Dijon.

Lysere saus; litt mindre spenning, og lys kjøttbuljong. Evt. grønnsaksbuljong eller fløte.

Sukkerkulør er sånt som min mor kan finne på å bruke

Nå sa jeg jo ikke at jeg gjorde det som farmor.
Er ganske familiær med din metode. Det blir ofte sånne fine små klumper i den da, som smaker svidd

  Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:23.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no