|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Stort sett blid
Medlem siden: Feb 2008
Hvor: Nordmøre
Innlegg: 3.503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Brun saus-trådJeg bruker sprøstekt løk i brunsausen. Syns det gir en rundere å bedre smak enn "vanlig" løk.
__________________
Mamma til hifigutten 95 og hestejenta 97 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
På opplading
Medlem siden: Oct 2007
Hvor: Flekkefjord
Innlegg: 3.859
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Brun saus-tråd
Gjør du det til alt som skal ha brunsaus, eller kun til pøler feks? Og blir ikke det klumpete? Eller kanskje det ikke gjør noe?
__________________
Jente 95, Gutt 04, Jente 06 - Museskritt er også skritt. - |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stort sett blid
Medlem siden: Feb 2008
Hvor: Nordmøre
Innlegg: 3.503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Brun saus-tråd
Jeg bruker det kun til kjøttkaker i brun saus og når jeg skal lage lapskaus. Syns ikke den blir klumpete nei. Løken "løser seg litt opp" mens smaken blir igjen.
__________________
Mamma til hifigutten 95 og hestejenta 97 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|