Gå tilbake   Foreldreportalen > Blogger > Kaffestuggu – Where everybody knows your nick

Torsdag

Kaffestuggu er åpen døgnet rundt for kaffe, vin, te, øl, brus, vann eller bare skravling. Alle, både nye og gamle, er hjertelig velkomne her! Bloggen er helt åpen og kan, som alle åpne blogger, også leses av ikke-FP-medlemmer og Google.

Bloggen tilhører ikke ett bestemt medlem, men drives av moderatorteamet i fellesskap, og den åpnes hver morgen av den første i teamet som føler for det. Kaffestuggu har ofte åpent på kveldstid også, særlig i helgene.
Rangér dette innlegget

Torsdag

Postet 04-04-24 kl 05:56 av Kaffestuggu

Kommentarer totalt 22

Kommentarer

Gammel
løve70 sin avatar
God morgen

Her våknet jeg jamen til snø i dag :argh: Som om ikke denne vinteren har vært lang nok.......Formen begynner i det minste å komme seg. Bare litt hoste og hodepine igjen. Holder meg på hjemmekontor da.
Postet 04-04-24 kl 07:34 av løve70 løve70 er aktiv nå
Gammel
celebelen sin avatar
Ingen snø her, men det skal visst komme i løpet av dagen. Jeg trøster meg med at det er varslet godt med varmegrader over helgen ,så nå gjelder det bare å komme seg dit.
Postet 04-04-24 kl 07:39 av celebelen celebelen er ikke aktiv
Gammel
Mex sin avatar
God morgen

Ingen snø her heller, enda. Men den er meldt ankomst om et par timer.. Jeg er veldig klar for skikkelig vår nå kjenner jeg. Vi fikk en liten smakebit på mandag, og det var så utrolig deilig!
Postet 04-04-24 kl 08:03 av Mex Mex er ikke aktiv
Gammel
Pelen sin avatar
Dagen startet bedre enn i går. I går fikk jeg punktering på bilen når jeg skulle på morgentrening. Ettersom et av vinterdekkene er ødelagt så tenkte jeg uansett skifte til sommerdekk og det er ikke dagen i dag å kjøre med så da var det uansett ikke viktig å skifte i går. Hjemmekontor i dag og i morgen. Deilig.
Postet 04-04-24 kl 08:06 av Pelen Pelen er ikke aktiv
Gammel
Sissel sin avatar
Tiddelibom, snø her også. Vi har fått 12-15 cm, og det snør fortsatt. Håper det forsvinner før helga.

På hjemmekontor heldigvis.
Postet 04-04-24 kl 08:09 av Sissel Sissel er ikke aktiv
Gammel
Tjorven sin avatar
Jeg trente styrke i går, og det medførte at jeg sov god i natt. Det er en veldig klar sammenheng mellom søvn og styrketrening, men jeg kan ikke trene hver dag.

Jeg håper snøen som kommer i dag blir svært kortvaring. Gruff. Jeg er mye mer klar for skikkelig vår nå.

På den positive siden - i går fikk vi data og fikk gjort noen analyser som viser seg at min/vår hypotese stemmer på en prikk. Det var skikkelig gledelig etter at vi har vært i en liten disputt med ekstern kvalitetssikrer. Og jeg kjente at jeg igjen kunne forsvinne inn i bobla, være "dronninga av excel" i noen timer og komme ut med resultater som er helt entydige. Sånn type arbeid gjør jeg ikke så mye lenger, men det var litt godt.
Postet 04-04-24 kl 08:12 av Tjorven Tjorven er ikke aktiv
Gammel
star sin avatar
Ingen snø her enda, men det er meldt. Kommet meg på jobb.
Men er skikkelig sigen.
Postet 04-04-24 kl 08:24 av star star er ikke aktiv
Gammel
tink sin avatar
God morgen! Det er utmerket med kort uke når man først har stilt klokka og skal komme igang igjen etter en deilig ferie. I går var jeg overraskende effektiv da jeg jobbet etter klokkemetoden: faglig arbeid som krever konsentrasjon og tilstedeværelse. 45 min arbeid, 15 min pause. Krysser fingrene for en tilsvarende økt i dag.
Postet 04-04-24 kl 08:25 av tink tink er ikke aktiv
Gammel
Stompa sin avatar
Morn. Jeg har fått unna litt "kontorarbeid" på morrakvisten. Skal snart til frisøren, og deretter rett på fagsamling som starter 11 og varer til 17 eller 18. I morra starter vi heldigvis 8.30 og er ferdige 15.

(Årsaken til sein start er at fylket vårt er så langstrakt, og når vi starter seint dag 1 er det mulig for mange tilreisende å komme seg hit med morgenfly samme dag, eller å kjøre hjemmefra på morgenen for de fra distriktet, sånn at de bare trenger ei hotellovernatting. Penger spart er penger tjent.)
Postet 04-04-24 kl 08:28 av Stompa Stompa er ikke aktiv
Gammel
Tjorven sin avatar
Stompa: Jeg har også sett en sånn tendens til at det arrangeres flere lunsj-til-lunsj-møter nå enn tidligere. Det synes det er utrolig deilig, for da blir det færre overnattinger borte, og man slipper å bruke så mye av "fritiden" sin på å reise. (Altså; jeg jobber i staten, så jeg får fritiden kompensert, men det spiser tid allikevel.)
Postet 04-04-24 kl 09:03 av Tjorven Tjorven er ikke aktiv
Gammel
Blondie sin avatar
Mitt fylke har løst det greit med å droppe alle fysiske moter. Det er ikke mulig å få noen med budsjettansvar til å innse at menneskemøter har en verdi i seg selv. Det er bare dyrt.

Jeg skal møte ei venninne i dag. Egentlig skulle vi på skogstur, men da vi så værmeldingen ble det elegant justert til kafé.
Postet 04-04-24 kl 09:25 av Blondie Blondie er ikke aktiv
Gammel
Tjorven sin avatar
Menneskemøter som involverer reising er dyrt, men jeg synes møter hvor mange skal snakke sammen fungerer uendelig mye bedre når man er i samme rom. Hvis en eller to personer skal presentere over tid, og det ikke skal diskuteres fungerer digitale møter helt fint. Men diskusjoner krever uendelig god møteledelse (les: kompetanse de færreste har) hvis det skal bli bra på teams.
Postet 04-04-24 kl 09:34 av Tjorven Tjorven er ikke aktiv
Gammel
Blondie sin avatar
Jeg klarer aldri å følge med på digitale møter, uansett hvor spennende temaet er. Jeg ramler ut i egne tanker etter bare noen minutter. Tror ikke jeg er den eneste.
Postet 04-04-24 kl 09:50 av Blondie Blondie er ikke aktiv
Gammel
Nenne sin avatar
Det har ikke snødd så mye her i dag, men jammen er det kaldt! Jeg trenger ikke kuldegrader på denne siden av sommeren lenger. Nå vil jeg ha vår!

Dagen er tettpakka med digitale møter, så det blir mye stillesitting og jeg fryser!
Postet 04-04-24 kl 11:23 av Nenne Nenne er ikke aktiv
Gammel
Toffskij sin avatar
Her snør det plutselig masse. Jau jau. Det skal bli 15+ grader fra søndag av, så vi får trøste oss med det.
Postet 04-04-24 kl 11:54 av Toffskij Toffskij er ikke aktiv
Gammel
Tjorven sin avatar
Hvis jeg bare skal være tilhører i digitale møter, så foretrekker jeg å ha noe enkelt strikketøy. Da er hendene opptatt, og dermed klarer hodet å følge med på det som blir sagt.
Postet 04-04-24 kl 11:59 av Tjorven Tjorven er ikke aktiv
Gammel
celebelen sin avatar
Snøen har kommet hit også, det er allerede hvitt på veien. Nå ble det også ganske tydelig hvor skittenhvit den gamle snøen som lå igjen har blitt...
Postet 04-04-24 kl 12:19 av celebelen celebelen er ikke aktiv
Gammel
Blå sin avatar
Jeg strikker også i digitale møter. Det hjelper veldig for å holde fokus. Og der plager jeg ikke andre med strikkingen min.
Postet 04-04-24 kl 12:32 av Blå Blå er aktiv nå
Gammel
star sin avatar
Da daler det litt hvitt fra oven her også.
Postet 04-04-24 kl 12:49 av star star er ikke aktiv
Gammel
Syrinx sin avatar
Eg sovna på morgonkvisten i dag. Då var det kvitt ute. No er alt vekke og sola skin, men noko varme er det ikkje snakk om. Kjenner eg gler meg til å kunne ta morgonkaffien i solveggen igjen.

I kveld blir det bingo i fengselet og jammen skal eg tilbake i morgon også, då på cellebesøk. Det er fint å kunne vere litt til nytte for andre i blant kjenner eg.
Postet 04-04-24 kl 13:55 av Syrinx Syrinx er ikke aktiv
Gammel
Skilpadda sin avatar
Det snør ordentlig, ja! Knapt sikt fra kontorvinduet, og hvitt på terrassen og takene. Dette var da virkelig helt unødvendig. (Men det skal visst bli femten plussgrader fra søndag, da.)
Postet 04-04-24 kl 14:37 av Skilpadda Skilpadda er ikke aktiv
Gammel
Iskaldt her, men mest sludd og lett snø.
Postet 04-04-24 kl 16:46 av millact millact er ikke aktiv
 
Nylige blogginnlegg av Kaffestuggu

Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 21:44.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no