Gå tilbake   Foreldreportalen > Blogger > Kaffestuggu – Where everybody knows your nick

Kaffestuggu presenterer: The Gold case - 2

Kaffestuggu er åpen døgnet rundt for kaffe, vin, te, øl, brus, vann eller bare skravling. Alle, både nye og gamle, er hjertelig velkomne her! Bloggen er helt åpen og kan, som alle åpne blogger, også leses av ikke-FP-medlemmer og Google.

Bloggen tilhører ikke ett bestemt medlem, men drives av moderatorteamet i fellesskap, og den åpnes hver morgen av den første i teamet som føler for det. Kaffestuggu har ofte åpent på kveldstid også, særlig i helgene.
Rangér dette innlegget

Kaffestuggu presenterer: The Gold case - 2

Postet 09-07-13 kl 08:00 av Kaffestuggu
Oppdatert 03-09-13 kl 11:07 av Kaffestuggu (kategorisert)

Endelig ferie! Arnfinn var fornøyd. Med juli hadde omsider sommerværet kommet, og han var høyst klar for slappe dager i solen.

Han hadde invitert noen venner over på grilling i finværet. Camilla hadde tatt med seg kjæresten sin, og Arnfinn kunne ikke la være å bli fascinert. Morten hadde ikke engang kastet strikkevesten i solsteiken, og likevel var det ikke antydning til svette eller utilpasshet å spore. The walking fridge, tenkte Arnfinn.

"Enn Trygve? Kommer ikke broren din?" Det var Anita som spurte. Ante han et snev av skuffelse i stemmen?
"Nei, han er opptatt med jobb," svart Arnfinn, "men vi skal møtes senere i uken. Bursdagsplanlegging vettu." Han senket stemmen litt så Camilla ikke skulle høre det.

"I morgen har jeg forresten tenkt meg på tivoliet, nå som åpningsrushet er over blir det sikkert mindre kø på alle aktivitetene. Flere som vil være med?"

Kommentarer totalt 0

Kommentarer

 
Nylige blogginnlegg av Kaffestuggu

Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:54.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no