Sv: Pizzastein? Pizzastål? Give me the details!
Har ikke lest alle svarene, men anbefaler dette pizzastålet VELDIG sterkt: https://www.jernia.no/hjem-og-hage/g...BoC8U8QAvD_BwE Viktig at det varmes opp til 250-300 grader inni ovnen i minst 1/2 time først.
Så anbefaling nr. 2: Kjøpe halvstekte bunner fra det italienske supermarkedet på Vulkan. De er virkelig fantastisk bra, og vi har sluttet å bake selv etter at vi fant dem. Oppå der har jeg pizzasausen til Mutti (også så bra at jeg ikke engang lager selv) og revet ost. Og så topper jeg med digg fyll fra nevnte supermarked, f.eks. spicy salami på en og italiensk gorgonzola og mozzarella (igjen fra det supermarkedet) på en annen. Jeg skal sende deg bilder. Det er himmelsk godt. Ferdige på ca. fem minutter. Vi lager en og en så de er rykende varme når de serveres. Nyyyyt
Sist redigert av liefje : 25-12-21 kl 13:23.
|