|
Hjem og utstyr Hus, hage, utstyr, design mm. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#12 |
Passe aktiv
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Sentralt
Innlegg: 11.213
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizzastein? Pizzastål? Give me the details!Pizzadeig skal vel egentlig lages på en surdeigsats. Mulig Input metoden gjør samme nytten. Jeg bruker Bølgen og Moi sin oppskrift. 320 gr tipo O hvetemel, Dallari er bedre enn Møllerens, men for en pris. 2 dl vann, 3 ss olje, 2 ts eller mindre tørrgjær. Hever mer enn to timer. Disse blir tynne og stekes sprø på 250 grader. Jeg ønsker meg pizzastål.
__________________
06 & 08 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|