Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Brente mandler - når ha i smøret?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 05-12-11, 22:02   #8
Olympia
ræv med ører
 
Olympia sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 4.944
Olympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt av
Standard

Sv: Brente mandler - når ha i smøret?

Opprinnelig lagt inn av Smurfine79, her.

Hvor sterk varme ca? Skal alt i stekeplata med en gang sammen? skal mandlene "skrelles"?

Jeg har den på 4'ern . Det vil vel si litt over middels varme. Ellers blir man aldri ferdig. Mandlene skal ikke skrelles/skoldes, det er veldig viktig! For å få frem den riktige "tivolismaken" anbefaler jeg en spiseskje kakaopulver (ordentlig kakao, ikke O'Boy e.l. ). Det tar ca. 5 minutter fra alt er helt tørr i kjelen til mandlene sprekker (lager skikkelig høy popcornlyd) og fem minutter derfra til alt begynner å smelte igjen, slik at de får glansen de skal ha.

__________________
-lost behind where all things fall-


Olympia er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:49.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no