Sv: Hva er det til middag i dag?
Hjemmelaget tomatsuppe og pannekaker.
Hjemmelaget tomatsuppe, 4 porsjoner, ca 15-20 minutter.
2-3 ss smør
2-3 ss (øko-)hvetemel
1,5 liter kokende vann
1 glass økotomatpuré
1 boks hermetiske økotomater
smelt smøret, rør inn hvetemelet og spe med vannet, ha i tomatpuré og hermetiske tomater. Smak til med havsalt, kvernet pepper og en liten klype sukker. Jeg synes det er godt å ha litt urter eller chili i, men prøv deg frem.
200 g speltpasta, økomakaroni eller grovpasta, til nød 12 minutters makaroni kokes og has i rett før servering.
Pannekakene lagde jeg med mest byggmel, serverte med hjemmelaget blåbærsyltetøy, bacon, lønnesirup og brunost. (Ikke sammen, men mest hver for seg)
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.”
― Dorothy L. Sayers
|