Jeg er litt kontrollfreak på nett. Jeg liker ikke at noen kan tagge bilder av meg på veggen min. Jeg vet jeg kan fjerne taggene i etterkant, men kan jeg stille inn slik at vennene mine ikke kan tagge meg i det hele tatt?
-ea-
43k innlegg
Jepp, det kan du. Jeg har det slik at alle tagginger må godkjennes av meg, og det gjør jeg stort sett ikke.
Personverninnstillinger - Tidslinje og tagging.
Mirmell
2k innlegg
Du kan jo velge å gjennomgå innlegg/bilder du er tagget i, og så velge å godkjenne det eller ei. Under Personvern --> Tidslinje og tagging