Ny venn og gamle innlegg bilder som man ikke vil vise.
LaBanga
24k innlegg
Dersom du har bildene i et album, så kan du velge på albumegenskaper hvem som skal se bildene, men du må da legge venner i grupper. Du kan f.eks legge den nye vennen i en gruppe som heter "Limited profile" og velge at albumbildene ikke skal vises for den gruppen.