får man noe beskjed om det??
Personen kommer ikke lenger opp på min venneliste (jeg ble sletta). Så da ser ikke personen meg heller? (har satt at bare venner kan se meg)
star
25k innlegg
Startet av star 3 svar 2,6k visninger
Til nyesteFilippa skrev:Man får ikke beskjed. Og nei, vedkommende kan ikke se deg heller, såvidt jeg har skjønt.
Logg inn for å svare i denne tråden.