Mamma Rosa skrev:Noen mener at så lenge man er medlem i et nettverk har man åpen profil.
Slik at alle i samme nettverk, uansett om de er på vennelista eller ikke, kan se profilen.
Stemmer det?
Nei det tror jeg ikke. På privacy settings kan du velge hvem som skal se profilen, only my friends, some of my network eller all of my network.