|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#2 |
kåt vikingbrud
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.505
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hemmeligheten bak eggerøre?I følge min mor, er det å steke på så svak varme at du nesten kjeder deg ihjel underveis, også ta den ut av panna når du egentlig tror det er litt igjen til den er ferdig.
__________________
Søster er lett å begeistre Unger: 05 og 07. Gubbe: 77. Dugandes kone ønskes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Borte
|
![]() Sv: Hemmeligheten bak eggerøre?Jeg syns min eggerøre begynner å bli ganske god nå. Jeg har i litt melk og pisker den sammen med eggene, enten med gaffel hvis jeg er utålmodig eller med mix-master. Så smelter jeg smør i en kjele og steker eggeblandingen i smøret på svak varme. Krydrer med gressløk, maldonsalt og pepper. Ekstra godt om jeg myker litt hakket vårløk i smøret. :sulten:
__________________
Vesla (02) og Lillesøster (09) Er du alt for redd for døden, blir du redd for livet og Freedom's just another word for nothing left to lose |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Epikur
|
![]() Sv: Hemmeligheten bak eggerøre?Egg er delikate skjøre skapninger som skal behandles deretter. Svak varme er et must. Jeg bruker matfløte og egg, som jeg visper godt sammen med salt, pepper og evt gressløk. Jeg har litt smør i pannen, og rører rundt over svak varme. Å bruke litt tid er essensielt hvis man ikke vil ha brunsvidd og hard eggerøre. (Ikke mye tid, det er snakk om et ekstra minutt eller to). Jeg lar den ikke bli helt tørr før jeg tar den over i en bolle eller på fat. Voila!
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
strikker
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 3.811
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hemmeligheten bak eggerøre?Jeg er livredd (omtrent) for å få blaute partier inne i røra.
__________________
Hører du det nok, så tror du på det. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Hemmeligheten bak eggerøre?Jeg gjør omtrent som Madam Mim. Jeg har også funnet ut at det går dårlig å lage eggerøre av mer enn 3 egg om gangen i en stor stekepanne. Skal jeg lage større porsjoner gjør jeg det i to omganger. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Teller ned
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 12.190
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hemmeligheten bak eggerøre?Det er lett å ta for mye væske i, ta en ss for hvert egg. Fløte er aller best. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 3.678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hemmeligheten bak eggerøre?Jeg bruker en skvett melk, salt, pepper og eventuelt litt gressløk. Litt smør i pannen, medium varme.Jeg tar av eggerøren når den ennå er litt ustekt. Den blir da perfekt etter litt hvile
__________________
x x x |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Har laget seg en tittel
|
![]() Sv: Hemmeligheten bak eggerøre?
__________________
If you talk to your children, you can help them to keep their lives together. If you talk to them skillfully, you can help them to build future dreams. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
re:designer
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hemmeligheten bak eggerøre?litt bakepulver i røren..
__________________
Gutt 95 Jente 04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tja...
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 16.064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hemmeligheten bak eggerøre?
Storebror har skjønt at egg blir til små søte kyllinger og at det derfor er slemt av oss å spesiellt spise kylling!!!
__________________
Gina og gutta, 2001 og 2005 Jeg eldes ikke - jeg mørner. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Expired
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 5.455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hemmeligheten bak eggerøre?Jeg bruker alltid like mange ss melk/fløte som egg. Visper det først sammen med litt salt og pepper, eventuelt gressløk i et glass e.l med en gaffel. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|