|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
En skrue løs
Medlem siden: Dec 2007
Hvor: I nord
Innlegg: 7.678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Marengsbunn - hasterJeg holder på å steke en marengsbunn til en Pavlova-lignende kake.
__________________
2001, 2005, 2020 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wooohhoooooo
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.220
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Marengsbunn - hasterDen kan bli for mye stekt.
__________________
Propellen januar 2005 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kald på føttene
|
![]() Sv: Marengsbunn - hasterMen hvis det bare er marengs som skal bli tørr, så kan det vel ikke spille så stor rolle hvor lenge den står? Blir jo anderledes med pavlova, som tross alt skal være seig inni.
__________________
Tilfeldighetene er våre venner. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Aug 2007
Innlegg: 1.417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Marengsbunn - hasterI min oppskrift skal pavlovabunnen stå inne 1,5 time og så slår man av varmen og lar den stå i ovnen med åpen luke til ovnen er kald - og hos oss kan det ta noen timer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
En skrue løs
Medlem siden: Dec 2007
Hvor: I nord
Innlegg: 7.678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Marengsbunn - hasterDen ble egentlig perfekt. Åpnet luken etter 3 timer og lot det stå i ovnen til den ble kald.
__________________
2001, 2005, 2020 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|