Love those berries-mousse
Dette er en mousse med kremost og bringebær, hentet fra lavkarbo.no (Nille sin oppskrift). Den er opprinnelig laget med Splenda/Natreen, men jeg har laget den både med og uten vanlig sukker. Her er den sukrede varianten, det er bare å bytte det ut med annet søtstoff (feks. Sukrin) for de som vil det. Det blir akkurat like godt.
1 kopp bringebær, tinte eller ferske
1 kopp kremfløte
115 gram Philadelphia naturell
1 ts vaniljeekstrakt/vaniljesukker, eller utskrap av en stang
1/2 kopp sukker eller melis
Ha sukker og bringebær i hurtigmikser og kjør dem til en glatt masse. Tilsett kremost og vanilje og kjør det glatt. Bland det med pisket krem og ha i serveringsglass eller en stor glassbolle. Sett i kjøleskapet i en time eller to. Prøv gjerne med andre typer bær.
:sikle:
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
|