|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
18-03-09, 18:29 | #1 |
prøver å være tål***ig
|
Sopp, svart underJeg skulle steke meg en sopp kjøpt i butikken. Den har ligget i papirpose siden fredag på kjøkkenet. Ser den er sort under, der det er sånn mange folder liksom. Er den ødelagt da? Hvordan vet jeg at den ikke kan spises lenger?
__________________
hilsen tinkadott gutt-98, jente -01, jente -04 |
18-03-09, 18:30 | #2 |
Absolut ateist
|
Sv: Sopp, svart underSvart/mørk gjør ikke noe, du merker fort om den er guggen eller ikke.
__________________
Tøs Indigo, Indigo ta meg med, til en regnbue langt av sted, under en dyne skal det skje og plutselig er vi tre. |
18-03-09, 18:39 | #3 |
prøver å være tål***ig
|
Sv: Sopp, svart underpå smak eller lukt?
__________________
hilsen tinkadott gutt-98, jente -01, jente -04 |
18-03-09, 18:39 | #4 |
Kjernesnill
|
Sv: Sopp, svart underDette er nok en sjampinjong, og den har svarte sporer. Den modnes når den ligger litt, men om den ser fin ut og lukter sjampinjong er det ingen fare. Jeg liker ikke å bruke sopp som har ligget så lenge at den er tørket inn litt (skrukkete på toppen), og definitivt ikke om den virker vassen på noen måte. Den bør ligge i papirpose i kjøleskapet, ikke i romtemperatur.
__________________
2003 - 2007 Fake it 'til you make it |
|
|