Brownies under the snow
Bilde under oppskriften.
Disse er helt utrolige. Mørke, nesten svarte, fulle av sjokolade og med et litt kult utseende. Man får visstnok kjøpt disse på alle bakerier og konditorier i New York.
Jeg har stablet dem litt for mye, ser penere ut når det er litt færre brownies på fatet:
BROWNIES UNDER THE SNOW (stor langpanne)
600 gram mørk kokesjokolade
400 gram smør
8 dl sukker
8 egg
6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
6 ss kakao
Melis til pynt
Smelt smøret. Ha 400 gram kokesjokolade i biter oppi smøret og la det smelte til en jevn sjokolademasse. Avkjøl massen litt.
Rør sammen egg og sukker i en bakebolle (ikke eggedosis!). Ha i sjokolademassen. Ha i bakepulver, kakao og mel og rør deigen jevn. Hakk 200 gram kokesjokolade og ha i deigen til slutt. Rør godt.
Hell massen i en stor papirkledd langpanne (30x40). Stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 60 minutter. Avkjøl kaken helt i formen. Når den er HELT kald kan den tas ut ved å dra i bakepapiret. Skjær den i pene ruter.
Ha melis i en tallerken og "dypp" hver brownie i melisen, pass på at alle sidene er dekket.

__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
|