Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Kylling

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 29-02-08, 16:38   #1
Chanett
navnet sjemmer ingen
 
Chanett sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 13.327
Chanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt av
Standard

Kylling

Jeg er ikke særlig glad i de hele kyllingene som man kjøper ferdiggrilla i b utikken, så derfor spiser vi sjelden slikt. I dag kjøpte jeg imidlertid en rå kylling og nå lurer jeg på om noen har gode tips til krydder, tilbereding og tilbehør. Det er jeg og tre unger som skal spise den, så den bør ikke være for sterk.

Chanett er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 29-02-08, 16:45   #2
Interference
Metallica!!
 
Interference sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2007
Hvor: Drømmeland
Innlegg: 8.474
Blogginnlegg: 118
Interference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt av
Standard

Sv: Kylling

Stikke hvitløksfedd inn i kyllingen og pensle den med en blanding av smeltet smør, salt og pepper. Legges på en seng av rødløk, sjalottløk, gulrot, og potetbåter, Eller andre grønnskaer en liker godt.
Heller over litt av smørblandingen under steking for å få den så saftig som mulig. Kjempegodt!

__________________
Interference er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 29-02-08, 18:14   #3
malena
 
malena sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.843
malena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Kylling

Jeg lager ofte kyllingsuppe. Det er kjempegodt, og ungene elsker det.

Kyllingen kokes med løk, gulrøtter og ja, de vanlige suppegrønnsakene som gir god smak på krafta. Et par buljonterninger.
Plukk kyllingen når den er ferdig og ha den tilbake i suppen.

Til kyllingsuppe pleier jeg å ha sånne tynne, tynne pastagreier. Vet ikke om det er å få kjøpt her hjemme, vi har kjøpt det i Sverige.

__________________
Gutta 2003 og 2005
malena er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 29-02-08, 19:01   #4
Chanett
navnet sjemmer ingen
 
Chanett sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 13.327
Chanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt avChanett har mye å være stolt av
Standard

Sv: Kylling

Takker. Alt høres godt ut.

Chanett er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 29-02-08, 21:04   #5
Marge
Bør lage seg en tittel selv
 
Marge sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Innlegg: 3.669
Marge er virkelig godt liktMarge er virkelig godt liktMarge er virkelig godt liktMarge er virkelig godt liktMarge er virkelig godt liktMarge er virkelig godt liktMarge er virkelig godt liktMarge er virkelig godt liktMarge er virkelig godt likt
Standard

Sv: Kylling

Opprinnelig lagt inn av malena, her.

Jeg lager ofte kyllingsuppe. Det er kjempegodt, og ungene elsker det.

Kyllingen kokes med løk, gulrøtter og ja, de vanlige suppegrønnsakene som gir god smak på krafta. Et par buljonterninger.
Plukk kyllingen når den er ferdig og ha den tilbake i suppen.

Til kyllingsuppe pleier jeg å ha sånne tynne, tynne pastagreier. Vet ikke om det er å få kjøpt her hjemme, vi har kjøpt det i Sverige.

Er det rå kylling du koker? Krydrer du den med noe først? Hvor lang koketid?

Marge er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 29-02-08, 21:08   #6
malena
 
malena sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.843
malena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Kylling

Opprinnelig lagt inn av Rypejenta, her.

Er det rå kylling du koker? Krydrer du den med noe først? Hvor lang koketid?

Rå kylling, ja. Jeg krydrer den ikke, legger den bare rett i vannet. Koketiden er jeg litt usikker på, den er ferdig når kjøttet løsner fra beina. 1-1,5 time vil jeg tippe.

Om kyllingen er veldig fet kan det være du må "skumme" av endel av fettet når suppa er ferdig.

__________________
Gutta 2003 og 2005
malena er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 29-02-08, 22:02   #7
ILY
Multitasker
 
ILY sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Her ;)
Innlegg: 1.313
ILY er populærILY er populærILY er populærILY er populærILY er populær
Standard

Sv: Kylling

Opprinnelig lagt inn av Interference, her.

Stikke hvitløksfedd inn i kyllingen og pensle den med en blanding av smeltet smør, salt og pepper. Legges på en seng av rødløk, sjalottløk, gulrot, og potetbåter, Eller andre grønnskaer en liker godt.
Heller over litt av smørblandingen under steking for å få den så saftig som mulig. Kjempegodt!

Du kan også ta samme utgangspunkt som her,men bruke stekefolie. Sånne poser får du kjøpt i de fleste butikker.

Man tar de grønnsakene man liker og legger rundt kyllingen inne i posen. Hvitløksfeddene legges sammen med grønnsakene. Stikk et lite hull øverst i posen. Sett kyllingen i ovnen på 220` i 40-45 minutter. Kommer litt an på ovnen også så man må følge med.

Kyllingen blir saftig og genialt god Saften fra kyllingen kan man bruke som sjy

Serveres med det man måtte ønske som tilbehør

__________________
Mamma til Lillemann 06 og Litjpia 09
ILY er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 29-02-08, 22:27   #8
Tallulah
Glamorøs
 
Tallulah sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 60.214
Blogginnlegg: 640
Tallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Kylling

Nå har du sikkert lagd kyllingen din, men jeg pleier å glasere den med en blanding av honning, soyasaus, olje, pepper og tørket ingefær. Pensle på før du setter den i ovnen, og litt underveis. Til det er det godt å stuffe den med appelsinbåter og fersk ingefær. Stekesjyen kan du lage saus av, bare spe med litt buljong, appelsinsaft, maizenajevning og krydder.

__________________

Tallulah er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:06.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no