Kylling i couscous
Dette slengte jeg sammen til middag tidligere i uken, det ble såå godt!
Dette holdt til 4-5 personer:
3-4 store rå kyllingfileter
Smør og krydder
1 pose boil in bag-couscous (eller lag nok til 2-3 personer, det holder)
1 hakket kinesisk hvitløk
Gurkemeie, paprikapulver og annet krydder du liker
1 finhakket stor løk
1 hakket rød paprika
1 boks kikerter, avrent og skylt
__________________________________________________ ___
Legg kyllingfiletene på en papirkledd stekeplate. Legg store klatter med smør over hver filet (de blir fantaaastisk saftige da) og strø over godt med krydder du liker (jeg brukte grov peppermix og chili explotion).
Stek dem på 200 grader i ca. 45 minutter.
Kok opp vann i en gryte og legg hvitløken og krydderet oppi. Legg posen med couscous oppi og la den koke i et par minutter, som det står på pakken. Hell alt i et dørslag og la det renne av. Åpne couscous-posen og hell innholdet i en stor bolle. Ha hvitløken også oppi.
Ta ut kyllingen og del den i biter. Legg bitene i bollen med couscousen. Stek løk og paprikabiter i smør til løken er blank og ha dette i bollen. Tilsett kikerter og krydre godt med det krydderet du liker. Bland alt sammen og ha i skåler.
Server som det er, eller med Tzatziki, det er kjempegodt til!
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
Sist redigert av Dixie Diner : 24-11-07 kl 23:47.
|