|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
17-01-14, 09:48 | #1 |
Gå heim, kyss din kvardag
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Buskerud
Innlegg: 13.103
|
MatjogurtKan man erstatte creme fraiche med matjogurt i "hvit" pizza der den erstatter tomatsausen? Kan matjogurt i steikeovnen, med andre ord?
__________________
05 |
17-01-14, 09:53 | #2 |
Borte
|
Sv: MatjogurtUten at jeg vet helt sikkert så vil jeg tro at yoghurten skiller seg mye lettere en creme fraiche. Jeg ville ikke gjort det tror jeg. Matyoghurt er veldig tyntflytende og fettfattig.
__________________
Vesla (02) og Lillesøster (09) Er du alt for redd for døden, blir du redd for livet og Freedom's just another word for nothing left to lose |
17-01-14, 09:57 | #4 |
Fortynnet
|
Sv: MatjogurtHer står det hvordan du kan bruke den i varme retter. |
17-01-14, 09:59 | #5 |
Gå heim, kyss din kvardag
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Buskerud
Innlegg: 13.103
|
Sv: MatjogurtÅh, takk fili. Det ser ikkje heilt lovande ut med 15 minutt i steikeovnen da.
__________________
05 |
17-01-14, 10:03 | #7 |
Borte
|
Sv: Matjogurt
Jeg tenkte i forhold til creme fraiche. Den er tykkere enn vanlig yoghurt, det er jeg enig i.
__________________
Vesla (02) og Lillesøster (09) Er du alt for redd for døden, blir du redd for livet og Freedom's just another word for nothing left to lose |
17-01-14, 11:08 | #8 |
Tvåtusentalssuffragett
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 2.638
|
Sv: MatjogurtI tillegg til det overnevnte, vil vel smaken bli veldig syrlig?
__________________
Ullungen 2006 og Lillebror 2015 Vegen er lystig, og vegen er vrang. |
17-01-14, 20:08 | #9 |
Passe aktiv
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Sentralt
Innlegg: 11.046
|
Sv: MatjogurtKesam og yoghurt med ca 10% fett kan bukes i varm mat. Skal tilsettes rett før servering. De er ikke kokefaste, de endrer konsistens under koking.
__________________
06 & 08 . |
17-01-14, 21:43 | #10 |
Gå heim, kyss din kvardag
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Buskerud
Innlegg: 13.103
|
Sv: MatjogurtMen problemet var jo at eg skulle steke det. Eg enda opp med 1/3 matjogurt, 1/3 ekstra lett jogurt, og 1/3 creme fraiche. Det funka det. Det hadde krona seg litt, men smaken var ingenting å seie noko på.
__________________
05 |
17-01-14, 22:01 | #12 |
Gå heim, kyss din kvardag
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Buskerud
Innlegg: 13.103
|
Sv: MatjogurtJo men eg kan ikkje tilsette det til slutt i kokinga når pizzaen står i ovnen.
__________________
05 |
|
|