|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Ferdig!
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 11.883
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hvordan tilberede andebrystTenkte ha det til helgen og har aldri laget det før. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ferdig!
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 11.883
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hvordan tilberede andebrystEr det ingen som har laget andebryst her som har lyst til å dele? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
flisespikker
|
![]() Sv: Hvordan tilberede andebrystRute fettlaget, sånn som på ribbe, og steke brystet i stekepanne med fettet ned, til svoren er sprøstekt.
__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002) Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ferdig!
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 11.883
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hvordan tilberede andebrystOg da er det ferdig stekt gjennom? Trenger ikke i ovn etterpå? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Salt in the rainbow
|
![]() Sv: Hvordan tilberede andebrystVi gjorde som Skilpadda, men la andebrystet i kald panne. Da får fettet masse god tid til å bli skikkelig crispy. Vi hadde det 10 min i ovnen etterpå, men husker ikke hvor lenge vi stekte det i panna, da...
__________________
10.09 01.13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Epikur
|
![]() Sv: Hvordan tilberede andebrystSkjær et rutemønster på fettsiden, men ikke i kjøttet. Gni brystene godt inn med salt og pepper. Stek andebrystene med skinnsiden ned i en varm panne på middels varme i ca.8-10 minutter, til skinnet er sprøtt. Snu brystene og stek ytterligere i noen minutter. Øs over stekesjy av og til. Ta andebrystene ut av pannen og la de hvile.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Epikur
|
![]() Sv: Hvordan tilberede andebrystJeg har googlet litt og internett antyder: etter du har pannestekt andebrystet legg det i ovn på 80 grader, til du oppnår en kjernetemperatur mellom 57 og 62 grader, ca. 20 minutter. Det anbefales å bruke steketermometer.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Med tommestokk i veska
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 5.042
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hvordan tilberede andebrystDu må altså ikkje finne på å gjennomsteike andebryst! Veldig viktig!
__________________
Jente 2003 og gut 2005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Med tommestokk i veska
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 5.042
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hvordan tilberede andebrystHer er oppskrifta eg har brukt, fleire gonger. Serverte det faktisk på julafta ein gong.
__________________
Jente 2003 og gut 2005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kamerat
|
![]() Sv: Hvordan tilberede andebrystTa vekk skinnet?
__________________
Prima (0503) et Secunda (0505) “Do you find it easy to get drunk on words?" "So easy that, to tell you the truth, I am seldom perfectly sober.” (Dorothy L. Sayers, Gaudy Night) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Med tommestokk i veska
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 5.042
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hvordan tilberede andebrystEg har nok steikt det mindre, for honningen fører til at brysta raskt får farge, og blir brunsvarte om dei ligg på panna for lenge.
__________________
Jente 2003 og gut 2005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rockesøster
|
![]() Sv: Hvordan tilberede andebrystHer er en tråd med gode tips til steking og tilbehør |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ferdig!
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 11.883
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hvordan tilberede andebrystTusen takk dere! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|