|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
flisespikker
|
![]() Fiskesuppe med demi-glaceJeg har kjøpt en liter demi-glace til å lage fiskesuppe av, og nå lurer jeg på om dette er det samme som, eller mer konsentrert enn, det som bare heter "fiskekraft" i oppskriften. Noen som kan synse?
__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002) Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mother of Dragons
|
![]() Sv: Fiskesuppe med demi-glaceJeg ville tenkt at det er kraft som er videre redusert, og dermed sterkere.
__________________
It takes a great deal of effort to sustain a conservative, trustworthy persona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kamerat Pære
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Barteby / Nordens Venezia
Innlegg: 6.101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Fiskesuppe med demi-glace
Ja. Slik jeg har forstått det, er demi glace mer konsentrert enn kraft.
__________________
Ain't nobody dope as me, I'm dressed so fresh and clean. 2008 2013 2015 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|