Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Eplekake, tørr vs. saftig? Eggedosisbasert vs. sukker/smørbasert?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 10-10-10, 21:03   #1
Ma Dalton
Hupp!
 
Ma Dalton sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 243
Ma Dalton er litt kul
Standard

Eplekake, tørr vs. saftig? Eggedosisbasert vs. sukker/smørbasert?

Jeg liker saftige eplekaker. Men ofte synes jeg deigen i eplekaker blir tørr og smulete. Noen eplekaker lages av å vispe eggedosis først, og andre ved å piske smør og sukker hvitt. I tillegg kommer alle disse smuldrevariantene, og de med butterdeig.

Er det noen som kan forklare en eventuell sammenheng mellom fremgangsmåte og eventuell tørr/saftighet på kaken? Og som kanskje har ei deilig oppskrift å dele?

Cool!

Ma Dalton er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:46.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no