|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Glamorøs
|
![]() Hjelp! Steka blir ferdig lenge før tida!HVa skal jeg gjøre for å holde den varm i to timer? Evt. hvordan varmer jeg den opp igjen?
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dukkar plutseleg opp ...
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjelp! Steka blir ferdig lenge før tida!Faren med å pakke den inn er vel at den "steiker" meir inni folien etter at den er tatt ut. Om du tek den ut litt før den er ferdig for så å pakke den inn så må vel det gå bra? Den held vel varmen i to timar då? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Har glorien til vask.
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 1.696
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjelp! Steka blir ferdig lenge før tida!Stek serveres gjerne kald og da... Med varm saus og varmt tilbehør. Det hadde jeg gjort. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Teller ned
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 12.192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjelp! Steka blir ferdig lenge før tida!La den hvile, skjær opp i skiver, som du senere varmer innpakket i alufolie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Hjelp! Steka blir ferdig lenge før tida!
__________________
02 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Teller ned
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 12.192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjelp! Steka blir ferdig lenge før tida!Jepp, funker veldig bra. Lært av kokken. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Erfaren nok
|
![]() Sv: Hjelp! Steka blir ferdig lenge før tida!Jeg delte opp den (etter den hvilte) la den i aluminiumsfolie, og så varmet vi det.
__________________
Enten går det bra, eller så går det over. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Teller ned
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 12.192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjelp! Steka blir ferdig lenge før tida!Lav varme, slik at kjøttet blir gjennomvarmt. 50-75 grader pleier jeg å bruke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Yes, we can!!
|
![]() Sv: Hjelp! Steka blir ferdig lenge før tida!Til en annen gang: Hvis jeg ser at tempen øker for raskt, så bare setter jeg ned ovnstemperaturen drastisk, gjerne ned til det kjernetemperaturen skal bli til slutt.
__________________
Feilen med verden er at de dumme er så skråsikre på alt - og de kloke så fulle av tvil. Bertrand Russel |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Glamorøs
|
![]() Sv: Hjelp! Steka blir ferdig lenge før tida!Takk for tips! Jeg tok den ut på 65 grader og lot den ligge i stekeposen sin. Temperaturen steg til 72 grader før den begynte å synke, og når jeg serverte den var den rundt 50 grader. Saftig og fin!
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Epikur
|
![]() Sv: Hjelp! Steka blir ferdig lenge før tida!Jeg ser det gikk bra, men en annen gang: bare ta den ut når den har fått temperaturen sin og la den hvile UTEN FOLIE til dere skal spise. Eller du gjør som Polyanna, skru ned når du oppdager at det går fortere en du trodde. Bare bra at den hviler lenge, og nei, den mister ikke varmen sin, varmen og saften fordeles bedre og to timers hviletid er helt fint. Folie fortsetter stekingen, og gjør steken seig når den skal skjæres opp. Men når den er oppskjært kan du pakke den i folie og varme skivene litt. Av en eller annen grunn blir den ikke seig av det.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|