|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#61 |
Introvert textrovert
|
![]() Sv: Hva gjør det lille ekstra i kålrabistappa?
Do tell. Hva gjør den med kålrabien?
__________________
Guttene 02 og 05. On n'aime que ce qu'on ne possède pas tout entier. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva gjør det lille ekstra i kålrabistappa?
Det fjerner den litt metalliske smaken som kålerabien har fra naturens side. Smaken blir «renere», man kjenner liksom mer kålersbi og mindre metall, hvis det går an å si. Vet ikke helt hvordan jeg ellers skal forklare det. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
prøver å være tål***ig
|
![]() Sv: Hva gjør det lille ekstra i kålrabistappa?Vi lager tykk hvit saus til pinnekjøttet og bruker fett fra kasserollen i det. Har en god dæsj av det i kålrabistappen og det er nydelig!
__________________
hilsen tinkadott gutt-98, jente -01, jente -04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Introvert optimist
|
![]() Sv: Hva gjør det lille ekstra i kålrabistappa?
Hvor mye sitron og vann bruker du her? Blandingsforhold? Dette vil jeg prøve.
__________________
Nenne Storesøster (juli -99), Storebror (mars -02), Lillebror (oktober -04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva gjør det lille ekstra i kålrabistappa?
Mener du til utvanningen? Jeg skjærer kålrabi og gulrot i biter, legger det i en stor gryte og heller på kaldt vann til det dekker. Legger i noen sitronskiver og en kvast rosmarin hvis jeg har. Så står det til dagen etter. Jeg setter det som regel på terrassen, for det er aldri frost her. Men det bør stå kaldt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva gjør det lille ekstra i kålrabistappa?
Håper det blir vellykket! |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Javel?
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Opp en trapp og inn en dør
Innlegg: 8.427
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva gjør det lille ekstra i kålrabistappa?Spennende tips! Skal jammen prøves en gang! |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Dec 2007
Innlegg: 1.212
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva gjør det lille ekstra i kålrabistappa?
Sånn gjør vi også! |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva gjør det lille ekstra i kålrabistappa?
Du merker egentlig ikke smaken. Du merker bare at kålrabistappen blir rundere i smaken og mindre «metallisk». Den smaker ikke sitron. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|