Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Baker du enda surdeigsbrød?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

Se resultatene: Baker du enda surdeigsbrød?
Ja, har "alltid" gjort det 3 3,70%
Ja, startet i coronatiden, og har fortsatt 4 4,94%
Starter i morgen! 3 3,70%
Har holdt meg hard, og aldri startet 55 67,90%
Annet, jeg utdyper i tråden 16 19,75%
Deltakere: 81. Du kan ikke stemme på denne undersøkelsen

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 22-04-24, 18:42   #11
Syrinx
koko
 
Syrinx sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Ålesund
Innlegg: 9.769
Blogginnlegg: 53
Syrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt av
Standard

Sv: Baker du enda surdeigsbrød?

Opprinnelig lagt inn av Shun, her.

Takker, men jeg hadde ikke problemer med starteren - jeg var mer ute etter et tidsskjema/flytskjema fra når starteren er bakeklar, og alle elementene frem til ferdig stekt brød.

Det er den koden jeg ikke har knekket.


Eg fekk mine fyrste vellukka surdeigsbrød med denne oppskrifta:

https://frutimian.no/2020/02/21/fint...itt-grovt-mel/



Brukar den til fine landbrød enda, men etter at brøda leggast i hevekurv set eg dei på kjøl eit døgn eller to før steiking.

__________________
Dårlige vitser har også livets rett.
Syrinx er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:04.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no