Sv: Hva lurer du på i dag? #02
Opprinnelig lagt inn av Polyanna, her.
Det som er så fint med sånne «kurvfester» er at det stort sett fordeler seg så fint mellom hva folk liker å ta med. Det ble sikkert akkurat passe med brødpinner og oliven, My, og sikkert passe med gode skinker og oster også. Jeg syns det var like fascinerende hver gang det var 17. maifrokost på skolen - at det aldri ble 50 fat med eggerøre, men masse, masse forskjellig (og nok eggerøre, for det er tross alt ganske populært ). Og det helt av seg selv, uten at noen må organisere det! Elsker sånt som blir bra helt organisk!
Ja, det ble helt passe, alle ble spist opp og jeg hørte mange skryte av dem. Og du har rett, andre hadde med ost, skinke, kjøttboller, små paier med sopp, focaccia, lakseruller + + og dessuten var det vin. Masse vin. Så ingen var veldig kritiske til noe som helst.
Ja, det er veldig gøy med slike ting. På torsdag skal vi ha en høstfest på jobb, der alle skal ha med noe å spise, og der folk oppfordres spesielt til å ha med mat fra sitt hjemland eller -distrikt (vi er ansatte med bakgrunn fra veldig mange nasjonaliteter etter hvert, og fra mange deler av Norge). Arrangementet er gjort alkoholfritt, for at de med ymse nasjonaliteter faktisk skal ha lyst til å komme (norsk drikkekultur er visst ikke like sjarmerende for alle med annen bakgrunn, viser det seg ). Det bruker å bli en matopplevelse av de større. Drømmer fortsatt om den indonesiske curryen fra i fjor ... 
__________________
µ 05 07 07
|