Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Korleis får eg bananbrød luftige?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 17-01-23, 21:18   #4
Syrinx
koko
 
Syrinx sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Ålesund
Innlegg: 9.767
Blogginnlegg: 53
Syrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt avSyrinx har mye å være stolt av
Standard

Sv: Korleis får eg bananbrød luftige?

Eg har laga dette brødet med stort hell. Noko kompakt meiner eg å hugse at det vart, men faderullan kor godt. (Rikelig med sukker, da. Går sikkert an å kutte ned, men eg har ikkje prøvd.)

Bananbrød

2 egg
2 dl brunt sukker
3 små overmodne bananar, most med gaffel
50 g smelta smør
1 dl mjølk
2,5 dl mjøl (eg tok 1,5 dl kveitemjøl og 1 dl fibra)
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 raus neve valnøtter


Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland smør og mjølk, hell dette i eggedosisen saman med med bananar. Ha i det tørre og rør forsiktig saman med slikkepott.

Ha i ei brødform med bakepapir i botn og smurte kantar.

Steik nederst i ovnen på 180 grader, ca 1 time.

__________________
Dårlige vitser har også livets rett.
Syrinx er aktiv nå   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:29.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no