|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
jabbsaft
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Trondheim
Innlegg: 8.109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag? IIIRundstykker, grovbrød og Filifjonkas fylte horn.
__________________
09 & 13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eppur si muove.
Medlem siden: Jan 2012
Innlegg: 15.818
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag? IIITirsdag bakte jeg langpannebrød og i dag skal jeg bake pizzasnurrer, begge deler til matpakker.
__________________
It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye. 2008 - 2011 - 2013 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Flawsome
Medlem siden: Aug 2011
Innlegg: 10.478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag? III
Jeg skal prøve meg på sistnevnte i dag. Spent på hvordan det blir å lage horn med bakepulver i stedet for gjær, jeg har kun bakt med gjær før. (Hva er egentlig forskjellen på smak og konsistens? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|