Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Hva har du bakt i dag? III

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 13-11-22, 10:23   #1
My
Semiaktiv
 
My sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 30.477
My har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva har du bakt i dag? III

Pestobrødpinner som jeg hadde med på fest hos en kollega. Eller baking og baking, kan nesten ikke kalles det når jeg brukte ferdig, fersk pizzadeig på rull. Uansett, et tips:

Ruller ut deigen (den store, firkantede beregnet på langpanne), kliner pesto ut over halvparten og strør litt ost på, og bretter den andre halvparten over. Bruker pizzahjul og skjærer ca 2-3 cm brede strimler, som jeg tvinner og legger på stekebrett med bakepapir. Pensler med olje og strør på litt flaksalt, og steker til de biir gyldne i 180 grader varmluft. Veldig enkelt, ser uforholdsmessig fancy ut, frembringer alltid imponert skryt og åtgaum, og smaker godt. Kjekt som litt snacks før maten eller ut over kvelden, eller som tilbehør til mat.

__________________
µ 05 07 07

Sist redigert av My : 13-11-22 kl 10:59.
My er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-11-22, 10:48   #2
Madicken
Flawsome
 
Madicken sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2011
Innlegg: 10.478
Madicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt av
Standard

Sv: Hva har du bakt i dag? III

Pizzasnurrer til matpakker, samt focaccia (til lasagna) og sukkerbrød i anledning farsdagen.

Madicken er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-11-22, 11:57   #3
frukt
finner ut av mye
 
frukt sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2013
Innlegg: 25.096
Blogginnlegg: 267
frukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt av
Standard

Sv: Hva har du bakt i dag? III

Opprinnelig lagt inn av My, her.

Pestobrødpinner som jeg hadde med på fest hos en kollega. Eller baking og baking, kan nesten ikke kalles det når jeg brukte ferdig, fersk pizzadeig på rull. Uansett, et tips:

Ruller ut deigen (den store, firkantede beregnet på langpanne), kliner pesto ut over halvparten og strør litt ost på, og bretter den andre halvparten over. Bruker pizzahjul og skjærer ca 2-3 cm brede strimler, som jeg tvinner og legger på stekebrett med bakepapir. Pensler med olje og strør på litt flaksalt, og steker til de biir gyldne i 180 grader varmluft. Veldig enkelt, ser uforholdsmessig fancy ut, frembringer alltid imponert skryt og åtgaum, og smaker godt. Kjekt som litt snacks før maten eller ut over kvelden, eller som tilbehør til mat.

Smart!
Ferdig pizzadeig kan også brukes til å lage kanelsnurrer på stormkjøkken når man er på tur. Det har jeg gjort med stort hell.

frukt er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:23.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no