|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Introvert optimist
|
![]() Sv: Trenger oppskrift: Perfekte havreflarnJeg lurer på dette med smelting av sukker i smør. Skal det bare røres ut i smøret og det tar et minutt eller to og så er blandingen fortsatt gul? Eller skal det koke og så blir blandingen brun og karamellisert etter en stund?
__________________
Nenne Storesøster (juli -99), Storebror (mars -02), Lillebror (oktober -04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
lider av tastleksi
|
![]() Sv: Trenger oppskrift: Perfekte havreflarnJeg skal steke straks, og dagens ørlille arbeidsuhell førte til en svak karamellisering av smør og sukker gitt. Vurderte det dithen at det muligens går helt fint, kan komme tilbake med rapport helt plutselig.
__________________
2003 2010 2012 It's not only only, but but. We have to take in nourishment, expel waste and inhale enough oxygen to keep our cells from dying. Everything else is optional! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Trøtt
|
![]() Sv: Trenger oppskrift: Perfekte havreflarn
Null karamellisering her, bare røre rundt til det blir klissete. (Yum!)
__________________
2006 - 2012 - 2012 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Introvert optimist
|
![]() Sv: Trenger oppskrift: Perfekte havreflarn
Takk! Batch to ble nok riktig.
__________________
Nenne Storesøster (juli -99), Storebror (mars -02), Lillebror (oktober -04) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|