|
Interiørhjørnet Alt som har med interiør å gjøre. Spørsmål, tips, deling av egne lure eller fine løsninger mm. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#15 |
Semiaktiv
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 30.566
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Tortillavarmer til stekeovn
Ja, de har en praktisk form, og passer til en del av ingrediensene. Som sagt har jeg mange ulike, og de brukes til ganske faste ingredienser. F.eks til mais (som det ikke går så mye av hos oss) bruker jeg en skål med lignende fasong, men mye mindre, gammel Figgjo-sak med fisker på (når jeg tenker meg om har marimekko-serviset også en skål i omtrent samme størrelse og fasong, men den har ikke vi). Det går akkurat en sånn liten boks fra 3-pakning i den. Har en bestemt skje til akkurat det formålet, som ikke bikker ut (stort blad, kort skaft, kjøpt for evigheter siden på en asiatisk butikk). Til salatblader og chips bruker vi noen litt større skåler, dvs suppeboller fra Ikea365. En mellomstor, dyp skål til ost, tror den i sin tid ble kjøpt på Åhlens. Guacamole går alltid i Iitala Teema, jeg lager av to avocadoer og da er den passe stor. Og i den har jeg en fast melamin-skje ... Etc etc. Så det jeg mener er at det som funker best her er enkeltskåler som passer til ulike ingredienser, kjøpt litt her og der etter hvert som jeg har kommet over dem. Kremmerhuset, Kitchn, Indiska, Ikea, loppis, arvegods, m.m.
__________________
µ 05 07 07 Sist redigert av My : 31-07-20 kl 23:40. |
![]() |
![]() |
|
|