Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Generell diskusjon

Donald Trump

Generell diskusjon Forum for generell diskusjon av temaer som ikke passer inn under andre kategorier.

Lukket tråd
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 24-04-20, 10:07   #1
GeekyGirrrl
Nærmer seg
 
GeekyGirrrl sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 1.961
Blogginnlegg: 247
GeekyGirrrl imponerer mange og er sikkert smartGeekyGirrrl imponerer mange og er sikkert smartGeekyGirrrl imponerer mange og er sikkert smartGeekyGirrrl imponerer mange og er sikkert smartGeekyGirrrl imponerer mange og er sikkert smartGeekyGirrrl imponerer mange og er sikkert smartGeekyGirrrl imponerer mange og er sikkert smartGeekyGirrrl imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Donald Trump

Det verste er at jeg selv er blitt så vant til sånne uttalelser fra den kanten at jeg bare sitter for meg selv og kniser. Når man tenker litt mer på det så er det jo bare tragisk.

__________________
To gutter, 05 og 10 og ei jente 17
GeekyGirrrl er ikke aktiv  
Gammel 24-04-20, 10:23   #2
zinatara
Bør lage seg en tittel selv
 
zinatara sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2011
Innlegg: 6.730
zinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Donald Trump

Det verste er jo at dette virker som det stammer fra en breafing han var på der det ble uttalt at sollys og desinfeksjon var en god kombinasjon for å fjerne virus fra overflater. Ikke som en kur i menneskekroppen. Så det virker jo som om han enten ikke får med seg hva som blir sagt eller ikke har mental kapasitet til å skjønne det som blir sagt. Jeg syns det er helt sprøtt at en nasjon kan ha en leder som kan si slikt uten at det blir totalt ramaskrik og konsekvenser.

zinatara er ikke aktiv  
Gammel 24-04-20, 10:33   #3
Strutsen
TittelTøs
 
Strutsen sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Urban sunnmøring
Innlegg: 2.822
Blogginnlegg: 36
Strutsen har mye å være stolt avStrutsen har mye å være stolt avStrutsen har mye å være stolt avStrutsen har mye å være stolt avStrutsen har mye å være stolt avStrutsen har mye å være stolt avStrutsen har mye å være stolt avStrutsen har mye å være stolt avStrutsen har mye å være stolt avStrutsen har mye å være stolt avStrutsen har mye å være stolt av
Standard

Sv: Donald Trump

Det er heldigvis få (og forhåpentligvis færre enn tidligere) som hører på'n:

Sitat:

Kun 28 prosent av amerikanerne sier at de regelmessig bruker Trump som kilde for å få informasjon om koronapandemien, og kun 23 prosent sier de har stor tillit til det presidenten sier. 21 prosent sier de har moderat tillit til ham. Det kommer frem i en ny undersøkelse gjort for nyhetsbyrået AP av NORC Center for Public Affairs Research.

Tilliten til Trump er høyere blant hans supportere, selv om bare rundt halvparten av republikanerne sier at de har tillit til presidentens informasjon om pandemien. Kun 22 prosent sier de har liten eller ingen tillit til det han sier om covid-19-utbruddet.

Men 28% av 328 millioner (ish) er mye. Og at kun 22% har "lite eller ingen tillit". Det burde minst vært at 78% har "lite eller ingen tillit".

Strutsen er ikke aktiv  
Gammel 24-04-20, 10:52   #4
nolo
Fola Blakken
 
nolo sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 9.999
Blogginnlegg: 86
nolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Donald Trump

Opprinnelig lagt inn av GeekyGirrrl, her.

Det verste er at jeg selv er blitt så vant til sånne uttalelser fra den kanten at jeg bare sitter for meg selv og kniser. Når man tenker litt mer på det så er det jo bare tragisk.

Ja, dette er skummelt. Vi er blitt så vant til galskapen at vi bare rister på hodet og går videre. Jeg har jo utallige ganger tenkt at dette, DETTE, må da være dråpen, men så er det ikke det. Han får bare fortsette med idiotien sin, mens kulten hans og folkevalgte republikanere unnskylder og bortforklarer.

__________________
Minst en gang om dagen bør vi høre en liten sang, lese et godt dikt, se et vakkert bilde,og - om mulig - si et par fornuftige ord.
(Goethe)
nolo er ikke aktiv  
Lukket tråd


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:45.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no