Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Hva serveres på julaften?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 03-12-19, 10:37   #11
Fløyel
~~~~~~~
 
Fløyel sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Innlegg: 16.244
Blogginnlegg: 30
Fløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Hva serveres på julaften?

Jeg serverer svineribbe, medisterkaker, pølser, surkål, pinnekjøtt, vossakorv, rotmos og mandelpoteter. All maten gjør seg jo egentlig selv. Har gjort det de siste 4-5 årene. Mini liker best svineribbe, Frøkna pinnekjøtt. Mannen og jeg liker begge deler. Karamellpudding til dessert.

Det som tar "tid" er surkålen og rotmosen.

Svineribbe m/tilbehør har vi også på brunchbordet i romjulen.

Et år serverte jeg også kalkun, men da filet. Vedkommene hadde da med tilbehøret selv.

__________________
<<< When nothing goes right - go left >>>
Fløyel er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:20.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no