|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#3 |
nju nja njo
|
![]() Sv: Surdeigstråden!Jeg har bakt surdeigsbrød i flere år nå. Det tar tid men er veldig lite jobb. Jeg mater starteren først og lar den stå en sånn 2-5 timer på baderomsgulvet, alt ettersom hvordan det passer tidsmessig med neste steg. Deretter rører jeg sammen brøddeigen og lar denne stå 8-14 timer til heving, gjerne over natt hvis det passer med steking neste morgen. Jeg bare heller deigen over fra bolle til form og steker, ingen røring i mellomtiden og ingen maskin involvert.
__________________
Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain. |
![]() |
![]() |
|
|