|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Mother of Dragons
|
![]() Sv: Gele-eksperter: Stivning og lagdeling og sånt?Jeg lager sånne hele tiden og et par timer i kjøleskap er nok. Pass på at geleen som helles på er i det minste romtemperert, for om den er varm så smelter den laget under.
__________________
It takes a great deal of effort to sustain a conservative, trustworthy persona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Klar
|
![]() Sv: Gele-eksperter: Stivning og lagdeling og sånt?Jepp, avkjølt gele helles i porsjonglass og inn i kjøleskapet eller ut på verandaen en time eller to, og hell så på helt avkjølt ny runde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|