Sv: Hva serverer jeg med dagens pulled pork?
Opprinnelig lagt inn av Tangerine, her.
Aner ikke om det passer til, men maisstuing er veldig godt synest jeg. 
Åh, nam, det var en god idé!
Opprinnelig lagt inn av Vianne Rocher, her.
Jeg har ingen gode forslag, men jeg lurer på hvordan du lager kjøttet? Jeg vet jo at det egentlig er en eviglang prosess som involverer røyking over hickoryved, men jeg antar at du har en enklere løsning du kanskje vil dele med meg?
Jeg synes forresten søtpotetfriies/båter er vidunderlig tilbehør til pulled pork.
Akkurat i dag er det ferdiglaget fra tulip som blir servert. Det var salg på Rema.
Men ellers bruker jeg trykkoker!
- Svinekjøtt, hele stykker, eller biter. Trenger ikke være dyrt kjøtt
- BBQ-krydder. Enten hjemmelaget eller ferdigblandet. Jeg bruker ofte en fra Bone Suckin’
- BBQ-saus. Også denne fra Bone suckin’, men det finnes mange gode oppskrifter der ute
- Vann
- 1/2 hakket løk
- 2-3 hvitløksfedd
- Krydder etter smak. Jeg tilsatte litt ekstra cayennepepper.
- Olje til steking
Gni kjøttet med BBQ-krydder og evt. annet krydder og brun det i bunn av trykkokeren. Sleng oppi hakket løk og hvitløksfedd. Ta ut kjøttet og hell oppi like deler BBQ-saus og vann, ca 2-3 dl av hver. Sett oppi dampinnsatsen, legg kjøttet oppi den og sett på lokket. Kok under trykk i en time.
Ta ut kjøttet og riv det i strimler med to gafler. Legg det i en bolle og bland med sausen. Voila! Kjøttet kan godt fryses i porsjonsposer.
Du kan godt legge kjøttet oppi sausen også, men det hender det blir litt brent under da.
__________________
|