Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Hva serverer jeg med dagens pulled pork?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 22-01-16, 13:25   #12
Tallulah
Glamorøs
 
Tallulah sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 60.212
Blogginnlegg: 640
Tallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva serverer jeg med dagens pulled pork?

Opprinnelig lagt inn av Tangerine, her.

Aner ikke om det passer til, men maisstuing er veldig godt synest jeg.

Åh, nam, det var en god idé!

Opprinnelig lagt inn av Vianne Rocher, her.

Jeg har ingen gode forslag, men jeg lurer på hvordan du lager kjøttet? Jeg vet jo at det egentlig er en eviglang prosess som involverer røyking over hickoryved, men jeg antar at du har en enklere løsning du kanskje vil dele med meg?

Jeg synes forresten søtpotetfriies/båter er vidunderlig tilbehør til pulled pork.

Akkurat i dag er det ferdiglaget fra tulip som blir servert. Det var salg på Rema.

Men ellers bruker jeg trykkoker!

  • Svinekjøtt, hele stykker, eller biter. Trenger ikke være dyrt kjøtt
  • BBQ-krydder. Enten hjemmelaget eller ferdigblandet. Jeg bruker ofte en fra Bone Suckin’
  • BBQ-saus. Også denne fra Bone suckin’, men det finnes mange gode oppskrifter der ute
  • Vann
  • 1/2 hakket løk
  • 2-3 hvitløksfedd
  • Krydder etter smak. Jeg tilsatte litt ekstra cayennepepper.
  • Olje til steking
Gni kjøttet med BBQ-krydder og evt. annet krydder og brun det i bunn av trykkokeren. Sleng oppi hakket løk og hvitløksfedd. Ta ut kjøttet og hell oppi like deler BBQ-saus og vann, ca 2-3 dl av hver. Sett oppi dampinnsatsen, legg kjøttet oppi den og sett på lokket. Kok under trykk i en time.
Ta ut kjøttet og riv det i strimler med to gafler. Legg det i en bolle og bland med sausen. Voila! Kjøttet kan godt fryses i porsjonsposer.


Du kan godt legge kjøttet oppi sausen også, men det hender det blir litt brent under da.


__________________

Tallulah er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:41.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no