|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Helstekt indrefilet og tilbehør
Enig, og asparges er veldig godt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Librocubicularist
|
![]() Sv: Helstekt indrefilet og tilbehør
Spennande. Eg strever veldig med å gjere rosenkål godt, kanskje eg skal prøve det ein gong.
__________________
People who wonder whether the glass is half empty or half full miss the point.
The glass is refillable. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Helstekt indrefilet og tilbehør
Det er den eneste formen for rosenkål jeg får ned. Strever fremdeles med smak og konsistens på kokt rosenkål fra barndommen. Når du råsteker dem (ikke forvell først, da kommer den kokte, ekle smaken!) blir de deilige og nøtteaktige i smaken. Hverdagsvarianten er ofte bare stekt med salt og pepper. Noen biter spekeskinke/ bacon i hever smaken. Stek på middels varme, men lenge nok til det det blir sprøtt, og rosenkålene må bli møre uten å bli svidd. Del gjerne de største i kvarte biter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 3.678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Helstekt indrefilet og tilbehør
Hørtes godt ut, dette skal jeg prøve ut
__________________
x x x |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|