|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#641 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 2.837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?Kanelsnurrer, Lom-inspirert. |
![]() |
![]() |
#642 |
Champagne til alt
Medlem siden: May 2012
Hvor: Nedre Romerike
Innlegg: 4.414
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?Rundstykker, lav fodmap, av cottage cheese, havregryn og -mel, egg og litt ymse frø. Ser gode ut!
__________________
1997, 2001 & 2006 |
![]() |
![]() |
#643 |
Yes, we can!!
|
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?Lav fodmap??
__________________
Feilen med verden er at de dumme er så skråsikre på alt - og de kloke så fulle av tvil. Bertrand Russel |
![]() |
![]() |
#644 |
Champagne til alt
Medlem siden: May 2012
Hvor: Nedre Romerike
Innlegg: 4.414
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?Jeg brukte følgende:
__________________
1997, 2001 & 2006 |
![]() |
![]() |
#645 |
Champagne til alt
Medlem siden: May 2012
Hvor: Nedre Romerike
Innlegg: 4.414
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?Og lav fodmap: http://www.med.monash.edu/cecs/gastr...scription.html
__________________
1997, 2001 & 2006 |
![]() |
![]() |
#646 |
Yes, we can!!
|
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?Ah. Hvordan blir konsistensen og hvor holdbare er de? Det er kanskje noe for jentungen, som er veldig glad havregrøt og ting med havre i. Har du noe tips til noe mer kaloririkt man kunne erstattet cottage cheesen med?
__________________
Feilen med verden er at de dumme er så skråsikre på alt - og de kloke så fulle av tvil. Bertrand Russel |
![]() |
![]() |
#647 |
Champagne til alt
Medlem siden: May 2012
Hvor: Nedre Romerike
Innlegg: 4.414
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?De var veldig gode! Faste, greie å skjære, men saftige. Kesam kan sikkert brukes, eller cs som ikke er mager. Og frø kan lett droppes om man ikke liker det. Glemte forresten salt i oppskriften, ser jeg, en teskje.
__________________
1997, 2001 & 2006 |
![]() |
![]() |
#648 |
Champagne til alt
Medlem siden: May 2012
Hvor: Nedre Romerike
Innlegg: 4.414
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?Tipper de holder noen dager i kjøleskap, jeg planlegger å fryse og ta ut ett og ett og halvtine i mikro, så skjære opp og riste lett i brødrister. Ble veldig mett av to halve!
__________________
1997, 2001 & 2006 |
![]() |
![]() |
#649 |
Rockesøster
|
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?
Cottage Cheese kan fint byttes ut med Creme Fraiche, det vel ca. 3 ganger så mye kcal i den.
__________________
I'm happy, hope you're happy too |
![]() |
![]() |
#650 |
Passe aktiv
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Sentralt
Innlegg: 11.212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?
Ja, mager CC er 2%, vanlig CC 11%, creme fraiche 38%. Ellers er Kesam 8% fin til bakst, jeg bruker det til Nennes rundstykker.
__________________
06 & 08 ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Slim på hovednerven
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Rogaland
Innlegg: 4.918
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?Rabarbrapai. Skal serveres med hjemmelaget vaniljesaus. |
![]() |
![]() |
#652 |
Tja...
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 16.065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?Åh, nam. Den så god ut altså.
__________________
Gina og gutta, 2001 og 2005 Jeg eldes ikke - jeg mørner. ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Slim på hovednerven
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Rogaland
Innlegg: 4.918
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?Håper den er god, den skal være med på besøk. |
![]() |
![]() |
#654 |
Gå heim, kyss din kvardag
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Buskerud
Innlegg: 13.123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?Eg har bakt sju brød.
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Bookhouse girl
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: Oslo
Innlegg: 483
![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?Fylte horn, i et slags akutt anfall av 70-tallsnostalgi. Halvparten med ost og skinke, halvparten med pesto og soltørket tomat. Begge er gode, men man får fort nok av de med pestofyll, kjenner jeg. Neste gang skal jeg prøve en runde med noe mer pizzafyllaktig, eller kanskje chorizo. |
![]() |
![]() |
#657 |
Elsker gamlis- godis
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 8.829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?I går ble det baguetter som ble lagt i fryseren til vi drar på ferie i helgen, frokost på flyplassen. I dag laget jeg rundstykker som blir fortært de neste par dagene.
__________________
2005 og 2010 |
![]() |
![]() |
#659 |
Eppur si muove.
Medlem siden: Jan 2012
Innlegg: 15.831
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva har du bakt i dag?I går bakte jeg focaccia som ble servert samme med nydelig kyllingsalat.
__________________
It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye. 2008 - 2011 - 2013 |
![]() |
![]() |
|
|