Sv: Spinoff: Hvilke Tororetter spiser du i dag?
Jeg bruker erterstuingen.
Ellers er jeg veldig glad i å lage mat, og synes det er viktig og verdifullt å lære barna våre hvordan mat blir til og det å ha respekt for hvordan mat blir til og hvordan man bruker rene råvarer.
Personlig synes jeg det meste av slik hel,- og halvferdigmat smaker veldig ensartet og trist, man sitter med samme ettersmaken om man har spist en gryterett eller en kjøttsuppe.
Min onkel pleier å si at alt smaker høy, og jeg er tilbøyelig til å være enig med han.
For å ta bearnaise som et eksempel, det smaker jo ikke i nærheten av det hjemmelaget saus smaker, det fremstår som to vidt forskjellige ting. Jeg finner det dog ikke så merkelig all den tid at hovedingrediensene i hjemmelaget er eggeplomme og smør, mens i den kjøpte er det stivelse og melkestoffer. Det er ikke eggeplomme i den engang, og melk er virkelig ikke en ingrediens i bearnaise man lager hjemme. 
__________________
I'm happy, hope you're happy too
|