Sv: Spinoff: Hvilke Tororetter spiser du i dag?
Siden vi ikke gidder å lage kraft i hverdagen bruker vi buljongen endel.
Og så har vi alltid den glutenfrie tomatsuppa i hus, for den er også melkefri og superkjapp å slenge i hop. Og så blir den veldig god med en boks mutti oppi, og en halv terning "klar kjøttsuppe", og litt småtteri av det vi har i hus.
Ertesuppa bruker jeg endel, for jeg må alltid ha det ved siden av pannekaker de få gangene i året vi har det, men det er sånn nødmat og da har jeg aldri planlagt i god nok tid til å legge erter i bløt dagen før.
Har prøvd endel av de sausene også, men bortsett fra hollandaise og bearnaise (forøvrig fra knorr) som vi lager innimellom fordi ungene foretrekker den fremfor hjemmelaget, syns jeg ikke noe om dem.
Gryteretter- nei. Som nødmat på hytteturer eller lignende, men ellers ikke.
Og så bruker vi den langpannekaka til det meste av barneselskap, fordi den er enkel og mer enn god nok til å være melk og glutenfri.
__________________
2003 2010 2012
It's not only only, but but.
We have to take in nourishment, expel waste and inhale enough oxygen to keep our cells from dying. Everything else is optional!
|