Sv: Tandoorikylling
Opprinnelig lagt inn av GinaK, her.
Jeg har visst slitt en stund med dette..
I dag søkte jeg litt på Tandoori igjen og prøvde en form for denne. Den beste jeg har laget og alle gaflet innpå. Nam.
http://www.alleoppskrifter.no/click/...augen.blogg.no
Det ble ikke helt likt da, det var noe jeg ikke hadde så jeg brukte Crème Fresh og noe mer olje i marinaden + krydderet som nevnt.
Stekte kyllingen i biter i ovnen. Stod en halv time. Helte den i sausen på slutten.
Passatra vet jeg ikke hva er og det gikk helt fint uten. Lagde sausen med å frese rødløk, litt smør og tandoorikrydder, 1 dl vann og en boks fløte. Pluss det meste av krydderet som er nevnt og en god dæsj Tandoorikrydder. Ingen ost eller blomkål men ris og brød til. Pluss oppkuttet tomat og agurk. Veldig godt. Denne skal lagres. 
Hvordan laget du denne? Fremgangsmåte? stekte du kyllingbitene med marinade i ovnen på 200C? For deretter å helle sausen over?
__________________
Eventyrblanding juli 13
|