|
![]() |
#1 |
~~~~~~~
|
![]() Sv: Bursdagskaker, den 2. bildetråden
Det går faktisk veldig bra om du har kakeform, jeg har denne fra Nordic Ware, (Søk på Nordic Ware Cake Pop Pan)
__________________
<<< When nothing goes right - go left >>> |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hekta
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Indre Østlandet
Innlegg: 7.889
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Bursdagskaker, den 2. bildetrådenMen blir det egentlig ekte cakepops når man bruker slike former? Jeg ser for meg at cakepops smaker mer fuktig og saftig av glasuren som blandes med deigen, og at dette ikke helt blir det samme?
__________________
95, 99, 04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Be happy!
Medlem siden: Jan 2009
Innlegg: 10.076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Bursdagskaker, den 2. bildetråden
Jeg har cakepopsjern og den oppskriften som fulgte med har så mye smør i seg at de blir både saftige og litt klissete, men mye bedre en de man blander sammen med glassur. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
finner ut av mye
|
![]() Sv: Bursdagskaker, den 2. bildetråden
Ja, det kommer nok helt an på oppskriften man bruker. Jeg lagde jo cakepops i jern et år, og de ble nokså lette og luftige. Men de var glutenfrie da.
__________________
And I said to my body, softly, "I want to be your friend. It took a long breath and replied, "I've been waiting my whole life for this." ~ Nayyirah Waheed ~ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|