Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Fritid og hobby > Emms hobbyhjørne > Twenty-four shades of glue

[2012] 11. desember: Salt karamellsaus på glass

Twenty-four shades of glue En overambisiøs hobbyjulekalender i Shanes ånd der limpistolene er ladde, planene er store, entusiasmen påtrengende og resultatet høyst usikkert.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 17-11-13, 22:13   #1
Hobbes
Snikende tiger
 
Hobbes sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 3.015
Blogginnlegg: 232
Hobbes imponerer mange og er sikkert smartHobbes imponerer mange og er sikkert smartHobbes imponerer mange og er sikkert smartHobbes imponerer mange og er sikkert smartHobbes imponerer mange og er sikkert smartHobbes imponerer mange og er sikkert smartHobbes imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: 11. desember: Salt karamellsaus på glass

Vi er supertreige, og har ikke prøvd denne før nå. NAM!!! Kunne spist alt med skje rett fra gryta... Har tenkt å prøve den som fyll neste gang jeg lager makroner.

__________________
Chocolate is the answer. Who cares what the question is.
Hobbes er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 17-11-13, 22:26   #2
Acino
passe nerd
 
Acino sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2010
Innlegg: 5.572
Acino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: 11. desember: Salt karamellsaus på glass

Tenker fremdeles på denne. Klarte aldri, til tross for mange forsøk, å få den helt perfekt. Sukkeret klumpa seg akkurat så mye at jeg måtte koke alt for lenge for å få løst det opp - resultatet blir da at sausen blir alt for stiv. God på smak var den uansett da men skulle gjerne hatt den litt mer sånn som den virker etter dere andre beskriver den: toffemyk og nesten rennende.

__________________
4 barn i hjertet, 2 av de her med oss: gutt og jente 2010
Acino er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 18-11-13, 11:26   #3
Najade
Tidsklemt
 
Najade sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2008
Innlegg: 2.318
Najade er virkelig godt liktNajade er virkelig godt liktNajade er virkelig godt liktNajade er virkelig godt liktNajade er virkelig godt liktNajade er virkelig godt liktNajade er virkelig godt liktNajade er virkelig godt likt
Standard

Sv: 11. desember: Salt karamellsaus på glass

Opprinnelig lagt inn av Acino, her.

Tenker fremdeles på denne. Klarte aldri, til tross for mange forsøk, å få den helt perfekt. Sukkeret klumpa seg akkurat så mye at jeg måtte koke alt for lenge for å få løst det opp - resultatet blir da at sausen blir alt for stiv. God på smak var den uansett da men skulle gjerne hatt den litt mer sånn som den virker etter dere andre beskriver den: toffemyk og nesten rennende.

Kan det være at du rører for tidlig? Jeg har funnet ut at jeg må vente mye lenger før jeg rører, slik at jeg ikke får disse sukkerklumpene som så må løses opp. Da blir det underste brunt mens det er sukker på toppen, men rører man så raskt etterpå har det gått bra her.

__________________
Smitt og Smule okt -07, Bitteminsten des -12
"Is this real? Or has this been happening inside my head?"
"Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?"
Najade er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:21.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no