Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Sjokoladefondant - hele Sverige baker

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 09-07-13, 20:52   #12
Kanina
Sviiisj!!
 
Kanina sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Enga
Innlegg: 13.057
Blogginnlegg: 841
Kanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Sjokoladefondant - hele Sverige baker

Opprinnelig lagt inn av Mrs. Longbottom, her.

Merkelig. Et kjapt googlesøk på svensk avslører at de fleste svensker mener chokladfondant skal være rennende. Jeg så ikke programmet, men sa de virkelig det?

Ja! En av deltakerne hadde en fondant som ikke var rennende en gang, men som var ustekt inni, men dommerne mente den var "ujevnt" stekt og ikke stekt godt nok. Hun som hadde fondant som hadde hevet som muffins, og bare vare såvidt "brownies"-aktig inni, ble kåret til den beste.

Jeg synes forøvrig at det bør være rom for personlig preferanse på grad av gjennomstekthet, akkurat som på kokte egg (bortsett fra "hardkokt", da, som tilsvarer gjennomstekt. ). Fra "smilende" til "bløtkokt".

__________________

Kanina er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:09.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no