Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Soaked chocolate cake (verdens beste sjokoladekake)

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 03-09-11, 13:05   #1
Carrie
-
 
Carrie sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Akershus
Innlegg: 839
Carrie er populærCarrie er populærCarrie er populærCarrie er populær
Standard

Sv: Soaked chocolate cake (verdens beste sjokoladekake)

Opprinnelig lagt inn av Teflona, her.

Noen som har laget denne med glutenfritt mel?

Ser jo (og høres) fantastisk god ut.


Ja, har nå prøvd en glutenfri variant. Erstattet bare melet med glutenfritt mel. Siden jeg synes røren ble veldig tynn, hadde jeg i litt mer mel. Hadde selvsagt ikke lest hele tråden om at den skulle være veldig tynn.
Stekte kaken på 200 grader og 32 minutter. Da var den vanlig langpannekake-godt-stekt og hadde fått "tårn" på toppen. Fikk stukket hull og glasuren trakk godt inn. Nå står den i kjøleskapet og det gjenstår å se hvordan den smaker. Er redd den blir litt som vanlig sjokoladekake siden den dessverre ble litt mye stekt.

Carrie er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 06-09-11, 21:40   #2
Jenna
Det ordner seg alltid
 
Jenna sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 2.829
Jenna imponerer mange og er sikkert smartJenna imponerer mange og er sikkert smartJenna imponerer mange og er sikkert smartJenna imponerer mange og er sikkert smartJenna imponerer mange og er sikkert smartJenna imponerer mange og er sikkert smartJenna imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Soaked chocolate cake (verdens beste sjokoladekake)

Opprinnelig lagt inn av Carrie, her.

Ja, har nå prøvd en glutenfri variant. Erstattet bare melet med glutenfritt mel. Siden jeg synes røren ble veldig tynn, hadde jeg i litt mer mel. Hadde selvsagt ikke lest hele tråden om at den skulle være veldig tynn.
Stekte kaken på 200 grader og 32 minutter. Da var den vanlig langpannekake-godt-stekt og hadde fått "tårn" på toppen. Fikk stukket hull og glasuren trakk godt inn. Nå står den i kjøleskapet og det gjenstår å se hvordan den smaker. Er redd den blir litt som vanlig sjokoladekake siden den dessverre ble litt mye stekt.

Oh my, den ble så god! Jeg har fremdeles litt igjen av de du satte igjen her og har akkurat spist et lite stykke. Den er nå 3 dager gammel og nesten like saftig. Mmmm!

Jenna er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:40.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no