Sv: Oppskrift på kjøttboller og pastasalat
Opprinnelig lagt inn av Beathe, her.
Svinekjøttdeig tilsatt tacorydder blir gode kjøttboller.
Støtter denne.
Opprinnelig lagt inn av Libra, her.
Enda bedre med fajitaskrydder, det oppdaget jeg ved en tilfeldighet da gubben kjøpte med feil krydderpose.
Kan forsøkes en gang.
(forøvrig, så deler jeg bare over en, og den spiser jeg, så det går så bra så. Er den ene ferdig, så er sikkert resten det også... også går man litt på mgefølelse etterhvert...)
Til pastasalat gjør jeg det enkelt, pasta av valgfri type (Jeg liker gjerne skruer) og salat (isberg, rapid, kinakål, crisp, hjertesalat, alt ettersom hva vi har i hus (som avhenger av hva som så mist guffent ut i butikken) og gjerne mer enn en type) tomat, agurk, paprika, og.. vel, siden du ikke ville ha kylling, så bruker jeg alternativt gjerne bokseskinke. Jeg gjør det enkelt, men liker du det gjør det seg helt sikkert med mais, sukkererter og andre salatting også... (om du vil gjøre det klart dagen før, oppbevar lufttett. Men tomaten er best om den skjæres opp den dagen det skal serveres, synes jeg. (Forøvrig, ekstra søte, små dulcitatomater gjør seg, særlig på denne tiden av året, når vanlige tomater ikke akkurat smaker av sol og sommer...)
__________________
Storebror, aug -08 og Mellomsøster feb -11 og lillesøster des -15
|